Waarom aanmelden als alumni?

Er zijn meerdere redenen om aangesloten te blijven bij je opleiding. Misschien vind je het leuk om contact te houden met je studiegenoten en docenten, of lijkt je het leuk om te zien wat er op je oude hogeschool gebeurt. Wij zetten de voordelen van lidmaatschap voor je op een rij.

1. Profiteer van ons professionele netwerk

Ons alumni-netwerk is een netwerk van ICT-professionals. Als lid maak jij daar deel van uit, en leg je makkelijk contact met oud-studiegenoten en docenten, waardoor je toegang hebt tot kennis en expertise.

2. Volg de laatste ontwikkelingen

Als alumni, blijf jij graag op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen en innovaties. Binnen een netwerk van experts blijf je leren door met elkaar kennis uit te wisselen. Bijvoorbeeld de laatste projecten van onze lectoraten, maar ook het innovatieve werk van studenten en andere alumni (inclusief jij zelf). Genoeg mogelijkheden om te blijven leren!

3. Beleef de toekomst tijdens interessante events

Drie keer per jaar organiseren we interessante events voor alumni, waar jij meer te weten komt over de toekomst van je vakgebied. Uiteraard is daar ook ruimte voor gezelligheid en ontmoeting!

4. Bouw mee aan een ecosysteem van innovatie

Samen vormen we een netwerk, waarin alumni, zittende studenten en docenten elkaar makkelijk kunnen vinden, kennis kunnen delen en samenwerkingen aan gaan. Zo zorgen we voor een ecosysteem waar innovatie in ontstaat en waarin we samen beter worden!

5. Ontdek nieuwe samenwerkingen

Jij hoort als eerste wat Fontys Hogeschool jou en je organisatie kan bieden, maar wie weet welke mogelijkheden het netwerk ontsluit.

Fontys Logo White
  • Copyright © 2023 Fontys School of Information and Communication Technology
  • |   Cookie statement