Fontys IT Festival 23 mei 2023: focus on AI

23 mei 2023, 13:00 - 23 mei 2023, 22:30   |   Campus rachelsmolen

Kom op 23 mei naar de tweede editie van het Fontys IT Festival, een dag vol inspiratie en plezier op de campus Rachelsmolen. Dit jaar draait alles om het thema Artificial Intelligence (AI), waarbij we onderzoeken welke impact AI heeft op de wereld van morgen. Wat kun je van ons verwachten? Inspirerende sprekers, actieve workshops en presentaties van verschillende studentenprojecten. Natuurlijk zorgen we ook voor lekker eten en drinken en sluiten we de dag af met een feestje.

Op het festivalterrein kunnen studenten, (oud-)medewerkers en alumni elkaar ontmoeten en genieten van een programma vol inspiratie en IT-kennisdeling. Er zijn verschillende sprekers, zoals Hack the Planet en keynote speakers Jarno Duursma, Annita Lettink, Jeroen de Haas en Buster Franken, die je meenemen in AI vanuit verschillende invalshoeken. Ook zijn er workshops, zoals de VR workshop Earth from Space, waarin je meer inzicht krijgt in huidige en toekomstige uitdagingen voor de mensheid en de biodiversiteit als gevolg van menselijke activiteiten.

Rob Scheepers zal de dag op ludieke wijze aan elkaar praten als dagvoorzitter en afsluiten. Na afloop van het programma kun je genieten van lekker eten en drinken vanuit verschillende foodtrucks en bijpraten met collega's en (oud)klasgenoten. Na het diner kun je genieten van een DJ en The Big Swingers.

Meld je nu aan voor het IT Festival 2023 en geef bij je inschrijving aan welk deel van het programma je wilt bijwonen. Meer informatie over het programma en sprekers vind je op de website van het IT-festival, die steeds verder wordt aangevuld.

Algemeen

Datum             23 mei 2023
Tijd                  13.00 – 22.00 uur
Locatie            Fontys Campus R10( Rachelsmolen 1, Eindhoven)
Aanmelden     Zie hieronder
Meer info         Website

Programma
13.00 uur  Ontvangst
13.30 uur  Start Programma
17.15 uur   Ludieke afsluiting door Rob Scheepers
17.45 uur  Eten vanuit Foodtrucks
19.30 uur  Aanvang feestavond
22.00 uur  Einde Fontys IT Festival

Dit event delen op:

Fontys

Fontys Hogeschool ICT
Rachelsmolen 1, gebouw R10
5612 MA Eindhoven
fontysict-alumni@fontys.nl

Copyright © 2024 Fontys School of Information and Communication Technology