Aanmelden

Wij zetten de voordelen van het alumninetwerk voor je op een rij

Er zijn verschillende redenen om lid te worden van het Fontys ICT alumninetwerk. Zo krijg je toegang tot ons netwerk van mede-alumni, studenten en docenten. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Fontys ICT en je ontvangt uitnodigingen voor onze evenementen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je kennis en expertise te delen met onze studenten door bijvoorbeeld gastdocent te worden. Benieuwd naar alle voordelen? Wij zetten ze graag voor je op een rij.

Aanmelden is heel eenvoudig met behulp van jouw LinkedIn-account of door middel van een e-mailadres en wachtwoord. Heb je al een account? Klik dan hier om in te loggen.


Aanmelden

Op welke manier wil je jezelf aanmelden?

Linkedin Email

Ben je al lid? Log dan hier in.

De voordelen op een rijtje.

 

Profiteer van ons professionele netwerk

Profiteer van ons professionele netwerk


Ons alumninetwerk bestaat uit ICT-professionals, studenten, docenten en onderzoekers. Als lid maak je deel uit van dit netwerk en kun je gemakkelijk contact leggen, waardoor je toegang hebt tot veel kennis en expertise.

Volg de laatste ontwikkelingen van Fontys ICT

Volg de laatste ontwikkelingen van Fontys ICT


Bij Fontys ICT blijf je als alumnus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICT-sector en binnen Fontys ICT. Binnen ons netwerk van experts blijf je leren door kennis uit te wisselen met elkaar. Je kunt hierbij denken aan de nieuwste projecten van onze lectoraten, maar ook aan innovatief werk van studenten en andere alumni, inclusief jijzelf.

Beleef de toekomst tijdens interessante events

Beleef de toekomst tijdens interessante events


We organiseren inspirerende evenementen waar je de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied kunt ontdekken. Uiteraard is er ook de gelegenheid om bij te praten met oud-klasgenoten en om in contact te komen met huidige studenten en docenten.

Bouw mee aan een ecosysteem van innovatie

Bouw mee aan een ecosysteem van innovatie


Samen vormen we een netwerk waarin alumni, studenten en docenten elkaar makkelijk kunnen vinden, kennis kunnen delen en samenwerkingen kunnen aangaan. Op die manier creëren we een ecosysteem waarin innovatie ontstaat en waarin we gezamenlijk kunnen groeien.

Ontdek nieuwe samenwerkingen

Ontdek nieuwe samenwerkingen


We zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Jij bent namelijk de eerste die te horen krijgt wat Fontys ICT jou te bieden heeft, maar wie weet welke kansen er nog meer voor je in ons netwerk liggen.

Fontys

Fontys Hogeschool ICT
Rachelsmolen 1, gebouw R10
5612 MA Eindhoven
fontysict-alumni@fontys.nl

Copyright © 2024 Fontys School of Information and Communication Technology