Nascholen? Ook dat kan via Fontys ICT!

Ben je een alumnus van Fontys ICT? Wil je je kennis en vaardigheden verder uitbreiden? Dan hebben we goed nieuws voor je! In september starten we met het nieuwe cursusaanbod van Accelerate IT.

Wat is Accelerate IT?

Accelerate IT is een reeks cursussen die zijn ontworpen om je kennis en vaardigheden op het gebied van IT te verdiepen en uit te breiden.

Een kans voor alumni

Als alumnus van Fontys heb je al veel kennis en ervaring opgedaan. Maar misschien ben je geïnteresseerd in nascholing of ken je iemand voor wie deze cursussen nuttig kunnen zijn. Deze cursussen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op wat je al hebt geleerd en je helpen om je professionele ontwikkeling voort te zetten.

Over de cursussen

De nieuwe cursussen omvatten het Data Driven Business Lab en AI for Society. Deze cursussen bieden je de kans om je vaardigheden te verbeteren en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de IT-sector.Doe mee

We nodigen je uit om meer te leren over deze cursussen en te overwegen of ze iets voor jou zijn. Bekijk de links voor meer informatie en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om je te helpen je kennis en vaardigheden uit te breiden met onze nieuwe Accelerate IT-cursussen.

Schrijf je in of vertel het door!

Inschrijven is eenvoudig. Via de volgende link kom je op de cursuspagina met het aanbod: Accelerate IT Cursusaanbod. Of stuur de link door als je iemand kent voor wie een van de cursussen nuttig kan zijn!

Direct naar Accelerate IT

Nog vragen?

Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: accelerate-it@fontys.nl.

Dit artikel delen op:

Fontys

Fontys Hogeschool ICT
Rachelsmolen 1, gebouw R10
5612 MA Eindhoven
fontysict-alumni@fontys.nl

Copyright ┬ę 2024 Fontys School of Information and Communication Technology